Нестор ел Маестро коментира контролата на ЦСКА с Царско село (1:1). Специалистът сподели, че е доволен от представянето на отбора.

"Не съдя прекалено много по контролите. Мисля, че беше добро представяне. Хората се забавляваха. Второто полувреме беше по-добро от първото. Вие го видяхте. Първото полувреме започнахме бавно. Ако Десподов е добре, аз ще съм щастлив. Има проблем с коляното. Надявам се да му няма нищо.

Виждал съм Каранга да играе по-добре, отколкото днес. Разбира се, че сме готови за Рига. Трябва да сме готови. Кога играем?! След четири дни. Готови сме. Очаквам да спечелим домакинския мач и по възможност без да допуснем гол. Ние със сигурност сме по-качественият отбор, но ще бъде трудно, тъй като не знаем колко промени ще направи новият треньор. Имат нов треньор и това ще му е първи официален мач.

Мисля, че бихме се възползвали от нов централен нападател. Малко или много планирах Кирил Десподов да е част от отбора. Трябва да видим дали е добре, но като цяло имам представа за титулярите", коментира Ел Маестро.

ЦСКА и Царско село не се победиха в контрола - 1:1

ЦСКА се издъни на "Армията", Царско село измъкна равенство от "червените"

Двата отбора завършиха наравно 1:1