Треньорът на ЦСКА Несто ел Маестро коментира победата с 1:0 над ФК Рига в мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа. 

"Не бяхме зле като за първи мач. Бяхме добре физически. Бяхме на същото ниво като отбор, който е в средата на сезона си. 

Днес трябваше да импровизираме, бяхме без централен нападател. Казват, че 1:0 е перфектен резултат. 

Видях някои неща, които тренираме. Винаги е трудно да играеш срещу организиран отбор. Преди мача щях да съм доволен от победа с 1:0. 

Много сложно щеше да е, ако бяхме допуснали гол. Невъзможно е да си винаги добре пласиран в наказателното си поле. Мисля, че се защитавахме добре. 

В ответния мач няма да е по-различно. Никога няма да критикувам при победа. Няма и да плача, ако загубя. За мен футболът е не веднъж да победиш с 5:0, а пет пъти да биеш с 1:0. 

Мауридес със сигурност ще ни помогне. Той е фантастичен футболист. Ще играем много подобни мачове в България и имаме нужда от подобен човек. 

Надявам се в реванша Рига да играят малко по-офанзивно. Познавайки треньора им, мисля, че ще изглеждат по-същия начин. За нас най-важното е да не допуснем отново попадение и да намерим начин да вкараме. 

Не знам за футболист от Монако. Благодарен съм на феновете, които ни подкрепиха. Беше много шумно. Бях почти шокиран. Фантастично е да се играе при подобни фенове. Надявам се да продължим да ги радваме" завърши Ел Маестро. 

ЦСКА надви ФК Рига с 1:0 в първи мач от Лига Европа

Миг гениалност от Тиаго и брилянтен вратар донесоха победа на ЦСКА при завръщането в Европа

"Червените" надвиха ФК Рига с 1:0