Старши треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро не остана никак доволен от представянето на футболистите си, след като допуснаха загуба с 1:3 от Академия Пушкаш малко по-рано.

"Този мач със сигурност оставя лоши чувства у нас. Никога не е хубаво да загубиш, особено толкова убедително. Малко като зов за събуждане е. Понякога в тези приятелски мачове е по-добре да загубиш убедително и да играеш лошо, като по този начин разбираш със сигурност, че трябва да свършиш още много работа и имаш още много проблеми за разрешаване.

ЦСКА загуби от Академия Пушкаш с 1:3

ЦСКА почервеня от срам срещу Академия Пушкаш

Мауридеш пропусна мача, финализира трансфера си в Рапид (Виена)

Бих могъл да измисля много основателни оправдания за резултата, но няма да го направя нито пред вас, нито пред отбора. Не се представихме достатъчно добре днес, но аз знаех, че ще бъде трудно с играчите, с които започнах втората част. Нека обаче не му отдаваме чак такова значение на този мач. Разполагаме с още няколко седмици, за да се подготвим за втората част на сезона. Сигурен съм, че ще сме готови.

Двама играчи не бяха с нас днес - Жеферсон, тъй като все още е много рано за него и Манолев, който има температура", коментира Ел Маестро.