Репликите, които Гриша Ганчев и Христо Стоичков си отправиха през медиите имат предистория, твърдят колегите от "Меридиан Мач". През уикенда двамата си размениха остри послания, а сагата бе предизвикана от трансфера на Антон Недялков в Лудогорец.

Първо тарторът на червената агитка Росен Петров-Животното обвини Камата в лична изгода от сделката и слугинаж към Кирил Домусчиев. Малко по-късно емблематичният №8 отговори на лидера на феновете, като в изказването си обяви, че не е взел пари до момента от ЦСКА, намесвайки и Гриша Ганчев.

Христо Стоичков: Някакви животинки говорят простотии, нека Ганчев каже дали съм взимал пари от ЦСКА

Камата се ядоса: Някакви животинки говорят простотии, нека Ганчев каже дали съм взел пари от ЦСКА!

Христо Стоичков със своя версия около развихрилия се скандал с трансфера на Антон Недялков в Лудогорец

Според информацията на ежедневника обаче дрязгата между Ганчев и Стоичков е започнала с назначението на Нестор ел Маестро. Решението да бъде привлечен младият специалист било еднолично на боса на ЦСКА. Камата е настоявал начело на отбора да застане Мачей Скоржа, който дойде на преговори с "червените", но в крайна сметка не подписа договор.

Така или иначе фитилът вече е запален, а вероятно съвсем скоро истината за случващото се в отношенията между Гриша Ганчев и Христо Стоичков ще излезе наяве.

Гриша Ганчев отговори на Стоичков!

Гриша Ганчев отговори на Стоичков!

"Уважаеми г-н Стоичков, по никакъв начин не сте получавали възнаграждение по простата причина, че в последните години ЦСКА не е раздавал дивиденти"