ЦСКА ще се раздели с над половин отбор по време на паузата между сезоните, пише "Тема Спорт". След като през миналото лято Борисовата градина напуснаха 7 играчи, сега тръгващите си след края на кампанията също ще са поне половин дузина.

Сред много вероятните напускащи са Федерико Варела и Йоан Баи, които така и не спечелиха доверието на треньора Стойчо Младенов. Аржентинецът е постоянно контузен, а освен това мудността му на терена не е по вкуса на опитния наставник.

ЦСКА с нов лагер в Австрия

ЦСКА с нов лагер в Австрия

"Червените" отново ще се насочат към Австрия през лятната пауза

За 25-годишното френско крило пък ЦСКА беше първи професионален отбор в кариерата, като той така и не успява да защити привличането си. Брадли Мазику и Греъм Кери ще си тръгнат като свобони агенти, тъй като по една или друга причина не желаят да подновят своите договори.

Футболистът с най-дълъг стаж от настоящия състав на "армейците" - Жеферсон, също вече търси път към родната Бразилия. Твърде вероятно е нападателят Жорди Кайседо да бъде продаден, тъй като към него има сериозен интерес от клубове от Западна Европа. Евентуални изходящи сделки са очаквани и за Бисмарк Чарлс, Калоян Кръстев и Ахмед Ахмедов.