В неделя вечер температурата на "Армията" ще достига точката на кипене за сблъсъка между ЦСКА и Лудогорец, който е от огромно значение за титлата, пише "Тема Спорт". А ръководството на "червените" се погрижи да покачи градусите сред феновете, като им осигури среща с Мартин Петров. Това ще се случи по време на станалия вече традиционен "Армейски следобед".

На трибуните е очакван и Голмайстор №1 на националния отбор Димитър Бербатов. Той също се изстреля към шеметна кариера в чужбина точно от ЦСКА. В момента Бербатов и Мартин отново са в един екип, като първият е кандидат за президент на БФС. И съвсем естествено, е подкрепян в битката му срещу Борислав Михайлов от ЦСКА.

31-кратните шампиони имат аванс от 2 точки пред Лудогорец. Съставът на Саша Илич ще влезе с приповдигнато настроение в битката, защото през изминалия уикенд записа историческо постижение - 10 поредни победи като гост.

Днес Съдийската комисия към БФС ще оповести и реферът, който ще ръководи напечения сблъсък. Фаворит да надува свирката е Георги Кабаков, а вариант е и Валентин Железов.

Жеферсон със сигурност пропуска мача с Лудогорец

Жеферсон със сигурност пропуска мача с Лудогорец

28-годишният бразилец пострада още през първото полувреме на вечното дерби с Левски