Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев коментира всички "горещи" теми около клуба, като не пропусна да отговори на заявената неотдавна реплика, от страна на боса на Лудогорец Кирил Домусчиев, касаеща "армейците".

Мнението на Георгиев:

"ЦСКА не би трябвало да участва в търгове и конкурси. Защо не се организират търгове и конкурси за другите стадиони? Да не би Софиянски да е организирал търг преди 20 години или конкурс? Напъват се тук шепа несретници, искат да играят в конкурси. Ами да идат в Разград и там да си направят един търг и да се конкурират, както искат да го кръстят.

Стефан Софиянски пред ТОПСПОРТ: Левски не нарушава закона и има пълното право да ползва стадион "Георги Аспарухов"!

Стефан Софиянски пред ТОПСПОРТ: Левски не нарушава закона и има пълното право да ползва стадион "Георги Аспарухов"!

"Питайте г-н Пехливанов от кой отбор е и защо 27 години проблем нямаше"

Не може тук да се подиграваш с любовта на половин България и да говориш глупости. Иначе по същество - разбирам и държавата в лицето на господин Кралев, че желаят всичко да е прозрачно и чисто, което само по-себе си дава предпоставките хората да се изнервят.

За мен при положение, че още на 4 януари беше от значение решението на Министерския съвет за първия апорт, който трябваше да се извърши, после дойде служебно правителство, там не си мръднаха пръста, включително големи цесекари, да се случи нещо, при което мина време до сега.

"Ако имаше измама в България, тя бе извършена през 2010 година, когато отборът му бе в "Б" група, те подмениха чисто ново създадено дружество, което влезе да се състезава по средата на сезона"

ЦСКА плати над един милион лева наем за тази гробница и Панчарево и продължава да плаща, и ето вече е октомври, ако имаме късмета до края на месеца да обявим въпросния конкурс, мисля, че 30 дни е срокът, в който тече обявлението - кандидатите да закупят документи, съответно да се явим с още 16 фирми и да се надяваме, че до края на годината ще решим този въпрос.

Снимка 238097

Източник: LAP.bg

Вярвам, че ще е прозрачен конкурсът. Вярвам, че цирковете от преди няколко месеца в Кърджали, тук на стадиона няма да се повторят. Доколкото чета от една седмица са се активизирали кукловодите на някои хора, но ние на провокации няма да се поддаваме. Не ми харесва тонът на диалога, който се води. Когато използваш думи, като "измама", изрази като "измама", да вменяваш на хората, че ЦСКА нещо е измамил, искам да кажа на господин Домусчиев, че ако имаше измама в България, тя бе извършена през 2010 година, когато отборът му бе в "Б" група, те подмениха чисто ново създадено дружество, което влезе да се състезава по средата на сезона.

"Гриша Ганчев с най-голямо желание и удовлетворение ще плати тези 8 милиона лева"

Та тогава измамата бе извършена с участието на главния герой Борислав Михайлов и компанията му. Добре разбирам защо искат да се окопаят и да няма друг избор за управление на Българския футболен съюз, защото така им е удобно, но да вика измамникът "дръжте измамника" някак си не е феърплей.

Този човек не е запознат с историята на ЦСКА, не може да казваш, че Валентин Илиев е израснал на "Армията". При всичките ми уважения към него, но той идва тук като завършен футболист. Виж, децата на Валентин Илиев - да. Те растат на "Армията" и сега. Веднага ще успокоя хората, че в когато госпожа синдичката предостави удостоверение за тежести, чисто на имотите, които ние ще добием... Хората помнят, че в цената от 8 милиона се включват различни активи. Информацията ни е, че част от тях имат тежести.

Кирил Домусчиев: ЦСКА 1948 е на цесекари като мен!

Кирил Домусчиев: ЦСКА 1948 е на цесекари като мен!

"Симпатизирам на този отбор, защото не приемам измамата, която стана на "Армията"

Синдикът ми е много интересно как ще се опита да ни даде имот с тежест. Когато изчисти имотите, Гриша Ганчев с най-голямо желание и удовлетворение ще плати тези 8 милиона лева. Така че, повече лаладжийски истории не ми се слушат от Разград.

За себе си имам отговор до кога ще са атаките. Когато много, много, много си искал да имаш ЦСКА и нещо мъничко не ти е достигнало и се чудиш какво е това, и когато дойде някой, който има всичко необходимо, но най-вече мъжество и топките, защото ЦСКА не е само да кажеш "Аз съм ЦСКА", ЦСКА е отговорност и много задължения и когато дойде този човек и ти изведнъж си решил, че там е трябвало да бъде твоето място, ми няма как.

Не мисля, че егоцентризмът ще е в полза на българския футбол. Колкото по-бързо егото на някои хора е преглътнато, можем да вървим напред. Докато то е водещо, нищо добро не ни чака", заяви Георгиев.