Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев направи коментар пред "Спортал" относно изминалия кръг в родния шампионат. Според бизнесмена е рано да се говори за край на доминацията на отбора на Лудогорец, който е на 12 точки от първото място, с два мача по-малко от лидера Локомотив (Пловдив).

"Първенството е интересно, тепърва се задават още интересни мачове! Рано е да говорим за титлата, има много време. Лудогорец показва колебания, но когато дойде европейски мач, виждате - отнесоха Спартак (Търнава). Европейските мачове са най-важни, те показват колко струваш, там са големите пари, там те гледат. Има достатъчно време Лудогорец да си навакса изоставането.

ЦСКА е конкурентът за титлата на Лудогорец, макар че трябва да кажем, че Левски играе силно. Локомотив (Пловдив) и Черно море също. Силно, силно - за нашето първенство. ЦСКА се съвзе, сега трябва да бием на "Лаута". След това другите важни мачове са с Левски и Лудогорец. От тези три мача ЦСКА минимум трябва да вземе седем точки. Левски ще се бори за бронзовите медали, това не е малко".

ЦСКА трябва да се пребори с още един кошмар

ЦСКА трябва да се пребори с още един кошмар

За да мечтае за титлата