Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла не бе особено разговорлив пред събралите се на "Българска армия" журналисти, които се опитват да разберат какво се случва в ЦСКА и кой ще бъде новият треньор на тима.

По-рано през деня Миодраг Йешич се завъртя за няколко минути на "Армията", видя се с Илиев и Венци Живков, след което си тръгна. С голяма доза сигурност вече можем да твърдим, че сърбинът напуска ЦСКА, доколкото може да има нещо сигурно на "Армията" в днешни дни.

С малко по-малък процент на категоричност пък може да се твърди, че следващият треньор ще се казва Милен Радуканов. На купищата наболели въпрос, Майкъла отвърна нервно:

"Радуканов ще изведе отбора в 15:00ч., какво друго искате да ви кажа?! Оставете ме сега, защото си имам си и друга работа", ядоса се Илиев.

Колкото до уволнението на Йешич, Майкъла все пак обясни. "От нас като спортно-технически щаб се искаше да решим дали Йешич да е треньор или не. Ние решихме да не е. Сега той има работа със собствениците, за да се разберат как да напусне. Той няма претенции, каквото сме предложили се е съгласил."