Георги Илиев-Майкъла коментира предстоящите избори за нов президент на БФС, а също така говори и по други теми. Бившият футболист и директор на "Армията" обяви, че Боби Михайлов трябва да остане на поста си.

 "Любо Пенев става за треньор, бях го предложил за треньор в ЦСКА, но Стамен Белчев се справя много добре. Президентството в БФС е мениджмънт, той трябва да знае как се изкарват пари - национални отбори, заплати, школи. Екипът на Боби Михайлов са от най-добрите футболисти у нас - Лечков, Костадинов, Сираков... Боби не е сам. Нека и те да поемат отговорност", заяви Илиев пред телевизия BIT.

"Ние не искаме да има ред. Вместо клубовете да наливат пари в чужденци, можеха да си направят стадионите. Всичко, което зависи от БФС е направено. Ето, направиха всичко възможно да има отбор ЦСКА. Много малко неща зависят от БФС. Независимо колко отбора имаме в "А" група, ние нямаме детско-юношеска школа, няма бъдеще. Предполагам, че ЦСКА ще играе в евротурнирите заради БФС, но Лудогорец пак ще е шампион", добави Майкъла.

Ръководството на ЦСКА привиква Стамен Белчев

Ръководството на ЦСКА привиква Стамен Белчев

Треньорът ще дава отчет за свършеното