Люпко Петрович говори пред журналистите след успеха на ЦСКА с 3:0 над Локомотив (Горна Оряховица) в първата контрола на тима по време на лятната подготовка.

"Бяхме в Тетевен осем-девет дни. Работихме добре, както тактически, така и физически. Видяхте, играчите бяха уморени. През първото полувреме останах доволен от Митко Митков, изненада ме. Игра отлично, през второто полувреме се активизирахме, от Соу очаквах два гола, той реализира един", коментира Петрович. 

ЦСКА започна контролите с 3:0 срещу Локомотив (Горна Оряховица)

ЦСКА започна контролите с 3:0 срещу Локомотив (Горна Оряховица)

Али Соу и Жанио Бикел с голове

"Доволен съм от новите попълнения. Има играчи, които са пълни професионалисти, това е добре, доволен съм, надявам се да засилят конкуренцията, но ще играят най-добрите. В Австрия ще продължим да работим и се надявам за мочевете в Лига Европа да сме готови. Не ги познавам отборите, които ще ни се паднат. ЦСКА ще е фаворит в тези мачове и трябва да победи", каза още сръбският специалист. 

"Очакваме нов играч, но на какъв пост е тайна. Жоржиньо е много добър футболист, няма какво да кажа, Лудогорец направи добър трансфер с него", завърши той.

Жоржиньо стана четвъртото ново попълнение на Лудогорец

Жоржиньо стана четвъртото ново попълнение на Лудогорец

Клубът се разбра със Сент Етиен