Наставникът на ЦСКА - Люпко Петрович беше видимо разгневен след края на дербито между "червените" и Лудогрец, завършило 0:0 в Разград. Освен от съдийските отсъждания на Драгомир Драганов, сърбинът остана недоволен и от организацията в лагера на "армейците", където щабът му не беше подготвил лед за травмата на Евандро.

"И единият, и другият отбор можеше да спечели мача. Мисля, че нашите положения бяха малко по-чисти, но не успяхме за съжаление. Соу имаше две положения пред себе си. Това, което искам да кажа, е, че съм доволен от играчите ми. Не знам как издържат тези мачове четвъртък-неделя-четвъртък. Как въобще могат да играят? Ние нямаме много възможности за смени, затова съм много доволен от отбора как функционираше днес".

"Играхме така, както аз бях замислил предварително. През първата част нямахме шанс за гол, но и Лудогорец нямаше. След почивката имахме шансове. Направихме и смени след паузата. Просто се уморихме, тъй като играем нон-стоп", започна Люпко.

"Не съм доволен от съдийството. Първото полувреме не беше нормално, второто беше. Мисля, че Евандро демонстрира, че може да вкарва и излизането му ни повлияе. Вероятно и днес щеше да вкара гол, вероятно. Но пак ще кажа, отборът като отбор функционираше добре днес. Няма да се ядосвам - всеки даде всичко от себе си. Не знам дали ще сме готови за Зоря, тъй като не искам да говоря по този въпрос, макар да има какво да кажа. Трябваше да подготвим лед за Евандро, за травмата, а никой не прави нищо по въпроса".

"Сега ще дам малко почивка на играчите, но сряда пътуваме, четвъртък играем. Трудно е - виждате. Когато няма лед, е проблем - това е, тъй като това са дребни неща", завърши Петрович.

Пламен Илиев: Равенството е най-справедливият резултат

Пламен Илиев: Равенството е най-справедливият резултат

"Има още много точки да се разпределят"