Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде брифинг преди утрешното гостуване на "червените" на Етър в Първа лига.

Ето какво каза специалистът на традиционната си среща с медиите:

"Честит празник на дамите! Отборът се намира в добро състояние, в добро настроение преди мача с Етър. Имаме контузени, но разполагаме с достатъчен брой футболисти. Отиваме с голямо желание да изиграем следващия мач от първенството.

Николай Бодуров не отпада, пътува, пътува. Всички, които взеха участие, завършиха тренировката. Като цяло групата е налице. Ангел Лясков се подобрява, тренира с нас, това му беше трета тренировка вече, Жеферсон - не. На по-късен етап ще започне да работи с отбора.

Снимка 370853

Източник: LAP.bg

Дали се притеснявам от съдията? Ха... друг въпрос има ли? Ако трябва да си говорим, по-добре... Димитър Бербатов? Според мен тази тема е приключена също, коментирахме го два-три пъти. Лично аз не знам нищо.

Димитър Бербатов: Прекрасна нощ в Париж, от Манчестър с любов! Невероятно, незабравимо...

Димитър Бербатов: Прекрасна нощ в Париж, от Манчестър с любов! Невероятно, незабравимо...

"Уважавайте гиганта", кефи се бившият таран на Юнайтед

Много добре познавам отбора на Етър и това че загубихме в приятелския мач, нищо не означава. Аз водя ЦСКА точно един месец, утре ни чака различен мач. Работя много добре с всички в отбора, има диалог, работим много добре. Опознах футболистите много по-добре за този месец, запознах се с качествата им, а те с начина, по който ще работим, с методиката. Само по телевизията да ги гледам или да идвам на стадиона като зрител - не става.

Красимир Балъков: Мачът с ЦСКА е ключов за нас, с малко късмет можем да победим

Красимир Балъков: Мачът с ЦСКА е ключов за нас, с малко късмет можем да победим

"Глупост е, че няма да се раздадем на 100 %", коментира треньорът на Етър

Какъв е отговорът на задачата - кой на кой помага? Задачата съм я решил, питайте ме нещо конкретно с имената! Ако се връщаме на мача с Левски, той е история и съм си направил заключенията. Изиграхме един добър мач, бяхме близо 50 минути с човек по-малко. Те не създадоха нито едно голово положения за целия мач. Имаха само едно, но то дойде след наша грешка, която моментално коригирахме. Това е едно от положителните неща, които видях. От многото положителни неща.

Снимка 408567

Източник: LAP.bg

Коментирахме вече съдиите. Не може четвъртият съдия да командва мача отвън. Защо главният съдия трябва да слуша четвъртия?! Трябва да се концентрираме върху действията на съдията, не само при нашия червен картон. Апелирам съдиите да свирят това, което е. Не искам да ни помагат, но не искам и да ни пречат. Съдията трябва да е безпристрастен. И други са се оплакали? Не мога да говоря от името на другите отбори. Явно това нещо е направило впечатление и на другите.

Георги Илиев: Ако тази година Левски и ЦСКА не спрат Лудогорец, ще чакат още дълго

Майкъла: Ако тази година Левски и ЦСКА не спрат Лудогорец, ще чакат още дълго

"Видях, че на "Колежа" вече има багери"

Дали ме притеснява, че под мое ръководство допускаме гол във всеки мач? Така е, допускаме, работим в тази насока. Никой не е застрахован, въпросът е да намалим грешките до минимум. Момчетата разбират и се справят. Знаем в кои минути се допускат головете, има си обяснение, така е.

Снимка 410020

Източник: LAP.bg

Както ние, така и съперниците си дават сметка какво значат точките. Искаме да победим и да сме близо до постигането на целта, така ще бъде, така ще бъде. За мен не е проблем да определя стартовия състав. Един футболист може да играе ляв централен защитник или ляв бек, въпрос на ситуация. Или дясното крило да отиде отляво. Това са вътрешни ротации, понякога ги правя поради това, че има контузени футболисти, нормално", заяви Пенев.

Милко Георгиев с въпроси към БФС заради лиценза на Левски

Милко Георгиев с въпроси към БФС заради лиценза на Левски

Вижте какво написа директорът в ЦСКА