Треньорът на ЦСКА - Любослав Пенев, сподели впечатленията си от победата с 2:0 над Берое.

"Вкарахме бързи голове. Изиграхме добър, стегнат, дисциплиниран мач - много добре. Без значение, че е последен двубой, това ни е работата. Сега вече може да се отпуснат, имат ваканция. Но не и преди и по време на мач.

Знаем на какви позиции търсим хора, разговаряме. Това ни предстои. Ние работим по темата от известно време. Сега, във ваканцията, ще имаме повече време. Не мога да Ви кажа дали някой е изиграл последния си мач за ЦСКА, ще видим.

Кайседо и Тиаго са си футболисти на ЦСКА, имат договор. В трансферен период винаги е нормално да се коментират футболисти, които играят добре. За тези два месеца съм доволен от всички момчета - за труда и старанието, което полагат.

Едва ли в момента ще Ви кажа разликите. Аз имам ясни и точни идеи как да развивам отбора. Тепърва ни предстои много работа, това е правилната посока.

Благодаря на феновете за подкрепата. През следващия сезон ще бъдем заедно, няма да сме много разделени. Надявам се да имаме пълен достъп. Едно голямо "Благодаря" и до скоро", каза Пенев.

ЦСКА победи Берое с 2:0 в последния кръг на сезона от efbet Лига

ЦСКА изпрати сезона с комфортен успех над Берое

Това беше от родния елит за 2020/2021