Наставникът на ЦСКА - Любослав Пенев отправи критика към футболистите си, които тази вечер допуснаха изненадваща загуба от новака в елита ФК ЦСКА 1948. Поражението костваше на "армейците" възможността да се борят за второто място в крайното класиране.

"Като не вкараш, ще ти вкарат. Ето пресен пример. Какъвто и анализ да направим, като не вкараш гол, няма как да победиш. Какво има да говорим. Отборът игра добре, но не вкарваме голове. Не само днес, но и в други мачове. Всеки един трябва да си направи заключение игра ли според възможностите си. Всеки мач е важен. Срещу нас всеки играе максимално мотивиран.

Ние сме ЦСКА, това трябва да е ясно на всички. Не трябва да подценяваме нито един противник. Ако някой не издържа и не е готов, ЦСКА е висока летва. Емблемата много тежи. Всеки трябва да си направи нужните изводи: "Аз ставам ли, не ставам ли?" Играта бе спирана много пъти заради ВАР, или заради фаулове в полза на единия или другия отбор. Може би продължението бе нормално. Ако има нарушение - да се свири, ако не - да не се свири.

"Има доста хора, които трябва да се замислят - аз къде се намирам, коя фланелка нося, играх ли на максималните си възможности".

ФК ЦСКА 1948 победи ЦСКА с 1:0 в efbet Лига

ЦСКА загуби второто място, Кайседо изпусна дузпа в продължението на мача

Новаците от ФК ЦСКА 1948 с изненадващ успех над "армейците"