"От пролетта има вариант да се върнем на "Армията", което всички цесекари без изключение го искаме" заяви специално за "Топспорт" Емил Костадинов.

След което добави:"Държавата показа разбиране и сега е наш ред да действаме. Министър Нейков обяви, че има възможност ако се изплати дългът стадиона и прилежащите обекти да се отдадат на концесия за 20 плюс 10 години, както и да се приспадне от средствата които сега се хвърлят за строежа на базата в Панчарево. В този смисъл това е отличен стимул за собствениците на отбора да действат в посока погасяване на дълговете и наистина нещата вървят към положително решение. Просто трябва да действаме" разясни Костадинов.

"По всяка вероятност мачът с Калиакра ще остане за неделя въпреки, че искахме да имаме ден повече за да се подготвя отборът за срещата от Лига Европа която е в четвъртък 21 октомври на стадион "Васил Левски". Няма как срещата да бъде изместена в събота, но ще поискаме изместване с един ден на срещата ни от следващия кръг в която гостуваме на Миньор в Перник." разясни Коща.

За мача на България със Саудитска Арабия който Костадинов наблюдава в Истанбул в качеството си на член на Изпълкома на БФС коментира:" Смятам, че тази контрола бе полезна. Момчетата стояха стабилно на терена. На този етап Матеус си върши добре работата и това за което е назначен като старши треньор на "А" отбора започва да дава резултати. Доволен съм от Виданов който не се стресна и от принудителното си влизане на мача в Кардиф след контузията на Вальо Илиев и от представянето му сега в контролата с арабите за времето което беше на терена. Не случайно Павел показва добри игри и в ЦСКА и те продължават и в националния тим." добави Емо.

За новото попълнение от Бразилия Данило Сакраменто Костадинов обясни:" Има някакъв проблем с придвижването и затова го очакваме в края на тази седмица или в началото на другата."