Кирил Десподов гостува в студиото на Bulgaria On Air. "Футболист на годината" за 2018-а сподели, че би се радвал да бъде продаден още през зимата, но за него това не е задължителна задача.

Ето какво добави Десподов:

"За мен тази награда е голяма радост, която се постига с много желание, хъс, работа на терена и постоянство. Наградата обаче е освен стимул и голяма отговорност.

Снимка 398605

Източник: LAP.bg

Не мога да кажа с какво съм спечелил. Това ще го кажат хората. Но безспорно подобен приз трябва да е мотивация да продължиш да гониш целите си и в същото време да останеш здраво стъпил на земята.

Христо Стоичков е голяма личност в историята на българския футбол, а и лично в моята кариера. Казвал съм го и преди - ако не беше той, аз нямаше да съм там, където съм. Той ме откри за големия футбол.

Кирил Десподов пред ТОПСПОРТ: Головете срещу Левски са най-ценни, ЦСКА ще се върне на върха

Кирил Десподов пред ТОПСПОРТ: Головете срещу Левски са най-ценни, ЦСКА ще се върне на върха

"Интересът от чужбина ме ласкае, но не е най-важното нещо за мен"

Бих се радвал, ако бъда продаден през януари. Но искам да подчертая за пореден път, че за мен това в никакъв случай не е задължителна задача.

Харесвам Серия "А" и въобще Италия. Казах го и след церемонията. Но отново - не държа точно това да е дестинацията ми за трансфер. Имам доверие в ръководството на ЦСКА, че ще избере най-добрата опция за мен", допълни Десподов в ефира на телевизията.

Кирил Десподов: Заменям наградата за класиране на Европейското и титла с ЦСКА
Обновена

Десподов: Заменям наградата за класиране на Европейското и титла с ЦСКА, харесвам Серия "А"...

"Питайте ръководството на ЦСКА за офертите към мен"