Йорднака Христова говори по повод последния мач на ЦСКА на стадион "Българска армия" в този му вид. Тя обеща, че ако е жива, ще изпълни химна на "армейците" - "Сърца червени", и на новото съоръжение.

"Емоциите бяха от положителни към отрицателни. Изключително беше, че стадионът беше пълен, този стадион признавам преди всички. Била съм на този терен още 1955-56 година. Първи братовчед на татко беше треньор по лека атлетика. Домакинът ни даваше дрехи и тичахме.

Този стадион ми беше на сърце. На този студ трудно бих тръгнала някъде, но заради ЦСКА и надеждата, че ще има най-после евентуално стадион, мечтата на големия Гриша Ганчев. Колко хора искаха да удушат ЦСКА, не бяха Черепи, други левскари, направиха второ ЦСКА. ЦСКА си е ЦСКА, никой не е като нас.

Реферът Драганов беше престъпник вчера. Аз съм толерантна към другите отбори и им се радвам на успехите. Аз съм по-голяма от стадиона, надживях го и продължавам да съм ЦСКА.

Футболът ме е интересувал винаги. Мога да кажа наизуст всички имена. Трябва да настъпят коренни промени в нашия футбол. Той няма дори и прощален мач заради Божков, Митата Якимов, радвам се, че гледах с него мача, видях се със Стоичков.

Тръгнах си първото полувреме, не знаех, че сме паднали, къде има мач 120 минути? Дано стане новият стадион. Много е тривиално, но е така - каквато е държавата, такъв ни е и футболът.

Ако съм жива, "Сърца червени" ще го изпея и на новия стадион", каза Йорданка Христова пред "Дарик".