Според Иван Зафиров-Копата, твърде възможно е функциите в ЦСКА на Бруно Акрапович и на Алън Пардю да се препокрият, в даден момент.

"За Акрапович - добър избор, той си е треньор, има опит. Но не знам каква беше нуждата от назначението на Пардю. Двама специалисти на едно място, не е ясно дали ще си паснат, или единият просто няма да има роля. И двамата имат самочувствие - единият е от Англия, босненците също са с характер. Дано да се стиковат и ръководството да го е преценило.

Бруно Акрапович и Алън Пардю настояват за ново попълнение в атаката на ЦСКА?

Акрапович и Пардю настояват за ново попълнение в атаката на ЦСКА?

Двамата искат изявен голаджия, "който да вкарва по 15-20 попадения на сезон"

Специално на мен не ми допада, че има два отбора ЦСКА в първенството - това противоборство, настройване един срещу друг, приказки, говорене.

Дано изиграят хубав мач и да покажат добър футбол. Аз ще съм повече за ЦСКА от "Армията" - на този стадион е традицията, победите, 16 години съм прекарал тук.

С Йънг Бойс желание имаха доста, но не им стигат силите в Лига Европа. Хубаво е, че отборът все пак се класира в групите. Лошото е, че играчите от този сезон надали ще останат и догодина. Едно време играехме по 5-6 години заедно, трупахме опит и така тимът израстваше", заяви Зафиров пред "Тема: Спорт".

Засилен интерес към Али Соу, ЦСКА може да се раздели с него при отлична оферта?

Засилен интерес към Али Соу, ЦСКА може да се раздели с него при отлична оферта?

Той може да бъде продаден през зимната пауза