Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, коментира загубата с 1:2 от Лудогорец в последен мач от 13-ия кръг на efbet Лига. Според него "армейците" са изиграли най-добрия си мач под негово ръководство и категорично са надиграли Лудогорец. 

"Искам да кажа, че това е най-добрият мач, който ЦСКА е изиграл откакто аз съм треньор. Без значение от резултата днеска играхме по-добре от Лудогорец. Ако трябва да обобщим: Лудогорец от два-три удара към нашата врата вкара два гола, ние създадохме 6-7 чисти положения и вкарахме само веднъж. Големите отбори като Лудогорец се справят с по-малко положения, а ние вкарахме само веднъж.

През цялото време играхме на ниво, на което през цялото време трябва да играем. Искам да поздравя всички мои футболисти. Знам, че им е тежко, но ако продължаваме така, победите ще се върнат

Когато играем като отбор, като едно цяло, можем да се противопоставим на отбори като Лудогорец и Левски. Като не го правим, не успяваме. Опитваме различни неща. Аз не се страхувам от това да променяме нещата от движение. Днес играхме с трима отзад и мисля, че се справихме добре. От загубите трябва да се учим. Знам, че футболистите ще им трудно след тази загуба, но трябва да си извлечем поуките, защото само така можем да растем.

Самият факт, че футболистите играят в ЦСКА, не би трябвало да имат нужда от друга мотивация. Имаме още трудни мачове пред нас, но само с такава борбеност можем да очакваме добри резултати", завърши той.

Лудогорец - ЦСКА 2:1 в мач от efbet Лига

Никаква логика! ЦСКА надигра тотално Лудогорец, но отново загуби в Разград

Неочакван герой реши голямото дерби на efbet Лига