Футболната ни легенда Христо Стоичков ще се надява да помогне на играчите на ЦСКА да постигнат победа в неделното дерби с Левски. Както е известно, Камата е в прекрасни отношения с треньора на тима Стойчо Младенов, като двамата проведоха телефонен разговор още в съблекалнята на националния стадион след победата с 2:1 над "сините" през есента.

Тогава Стоичков посети последната тренировка на отбора преди дербито и лично вдъхна кураж у футболистите. Ангажиментите около юбилея на Марица обаче не му позволиха да присъства на двубоя, както първоначално бе заявил.

Сега той е в чужбина, но той отново ще надъха отбора. Носителят на "Златната топка" ще се чуе по телефона със Стойчо Младенов и ще изпрати видеопослание на играчите. Много от чужденците в ЦСКА в свои интервюта разкриха, че изпитват огромно щастие при контактите си с легендата на Барселона.

Стоичков е и сред най-големите герои в историята на съперничеството между ЦСКА и Левски, като на сметката си има 5 шампионатни попадения, четири от които в един двубой - при победата с 5:0 на 1 октомври 1989 година.

"Защото любовта не познава граници": ЦСКА стартира нова кампания за дербито с Левски

"Защото любовта не познава граници": ЦСКА стартира нова кампания за дербито с Левски

"Червените" пуснаха виртуални билети за Вечното дерби