Видеоклипът с отговорите на финансовия благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев на въпросите на феновете ще бъде публикуван утре в 10:00 часа, съобщиха от клуба.

"Армейците" пуснаха 2-минутно видео с част от казаното от Ганчев.

"Отчитам грешките си, че ние не работехме за хората, които обичат клуба. И не го обичат само заради това, че трябва да се възползват от парите на клуба. Отчитаме, че това перо е занемарено.

Мисля си, че в следващите няколко седмици ще се види коренно различно отношение - специално към това перо.

Снимка 575223

Източник: cska.bg

Винаги са съгласувани всички играчи с треньорите. Винаги са съгласувани! Тъй че тази опорка, не знам кой я пусна - да е жив и здрав. На всеки един треньор сме казвали - това и това са опциите, избери си. Това ни е по джоба.

Клубът е над всичко, над Гриша Ганчев. И разликата между мен и един друг бос във футбола е, че при мен вече не всичко е на всяка цена. Отдавна не е на всяка цена. Ако можем по спортен път, по честният начин - без да пробиваме играчи на други отбори, без да купуваме цели отбори... Аз искам да си станем по нормалния начин шампиони.

Снимка 575222

Източник: cska.bg

И ще си станем по нормалния начин шампиони и съм сигурен. Защото в спорта, когато си честен и се трудиш, това няма начин да не се възнагради. Това е положението. Ще станем рано или късно", каза Ганчев.

Чистката на "Армията" продължава

Чистката на "Армията" продължава

Промени в ЦСКА