Крилото на ЦСКА Георги Йомов ще бъде готов за старта на сезона, твърди "Мач Телеграф". Националът страдаше от травма в глезена, заради която се прибра преждевременно от кампа в Австрия в началото на седмицата, за да се подложи на интензивни процедури. От клуба пък информираха, че има риск от от увреждане на връзката.

Болките в глезена измъчваха Йомов от началото на юни, когато се присъедини към лагера на "трикольорите" за Лигата на нациите, но заради тях пропусна всички 4 мача на България в началото на надпреварата.

Впоследствие 24-годишното крило получи по-дълга почивка от ЦСКА и пристигна по-късно при тима в Инсбрук, но така и не попадна в групата за контролите с Кематен (5:3) и РБ Залцбург (1:2), а преди мача със Сепси (0:4) отлетя за България.

Йомов вече подновява натоварванията и постепенно ще влезе в тренировките на тима. Вчера футболистите на Саша Илич имаха вечерно занимание, първо след двудневна почивка.

Днес и утре отново ще тренират по веднъж, а във вторник вечер е спарингът с втородивизионния Спортист (Своге) от 20:00 часа на "Армията", преди който ще бъде представен съставът за новия сезон.

Жорди Кайседо ще има нов отбор съвсем скоро

Жорди Кайседо ще има нов отбор съвсем скоро

Той ще премине в Тигрес, който е излязъл с конкретна оферта към "червените"