Бившият футболист и директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла коментира пред "Тема спорт" треньорската сага при "червените". Той даде мнението си и за евентуалното назначение на Нестор Йевтич. 

"По принцип съм скептичен към сръбските треньори, защото те не обичат България, но пък ги изкушаваме с пари. Йевтич обаче не е типичен сърбин, той почти не е живял там, така че това е обнадеждаващо.

Човекът има опит в доста сериозни клубове и макар и да е бил старши треньор само един сезон, е видял много неща във футбола. Той има перспектива, жаден е за успехи. Дано само не се получи като Едуард Йорданеску. 

Нестор Ел Маестро е новият старши-треньор на ЦСКА?

Сърбин, с екзотична фамилия, е новият старши-треньор на ЦСКА?

Нестор Ел Маестро е шампион на Словакия със Спартак (Търнава)

Другото, което ме притеснява, е доколко Йевтич ще е готов за мачовете в евротурнирите. Много пъти съм казвал, че те трябва винаги да са приоритет номер едно на ЦСКА. 

Това би бил малко нестандартен ход, но може и да се окаже ползотворен за ЦСКА. Щом ръководството се е спряло на Йевтич, значи са преценили, че това е най-добрият вариант.

Ние като странични наблюдатели трябва да гласуваме пълно доверие на треньора. Сигурен съм, че той може да постигне успехи с ЦСКА. 

Съгласен съм, че клубът се забави с обявяването на новия наставник. Сигурен съм обаче, че ръководството работи много активно около селекцията", заяви Майкъла. 

ЦСКА с нова емблема за следващия сезон в Първа лига

ЦСКА с нова модификация на клубната си емблема

"Червените" с ново лого за старта на първенството