Бившият играч на ЦСКА - Георги Георгиев - Гецата изрази своята позиция, очаквания и притеснения преди дербито на любимия му "червен" тим срещу Левски. Ето какво каза той пред колегите от "Меридиан Мач".

"Мисля, че и двата отбора ще играят най-вече да не загубят. Загуба ще има много лоши последствия за който и да е от тях. Един ранен гол обаче може да отвори мача. Нека си пожелаем да видим хубаво дерби, да се съберат много хора на стадиона, да стане празник. Това е първи мач след паузата, феновете трябва да са зажаднели за футбол. Прогноза трудно мога да направя. Желанието ми, естествено, е ЦСКА да победи. Дори и това да се случи обаче, не мисля, че отборът ни може да се включи в борбата за титлата. Изоставането е голямо. Това се отнася и за Левски. Нека се опитат за Купата на България, там пътят изглежда много по-лек".

Артим Шакири пред ТОПСПОРТ: ЦСКА ще победи Левски, "червените" фенове са номер 1! Няма други като тях!

Артим Шакири пред ТОПСПОРТ: ЦСКА ще победи Левски, "червените" фенове са номер 1! Няма други като тях!

"Ще дойда на "Армията" в края на март"

"Не знам дали ще се отрази напрежението. По-скоро не вярвам това да стане. Това е възможност двата отбора да вземат много важна преднина. Мога да говоря повече за ЦСКА, макар че не успях да гледам всичките контроли. Не е добре, че ЦСКА не успя да вкара гол в цели 5 мача. Не броя отпушването срещу Струмска слава, защото става въпрос за отбор от "В" група, нали? В "Б" група ли са, не го знаех това за отбора от Радомир. Но няма как да са добре нещата".

"Прави ми впечатление, че излиза Милош Крушчич и казва, че са направили страшна подготовка. Шефът Джарета също вика, че всичко е наред. Добре, дано да е така. Но ако не е така, какво правим? Да няма скоро уволнения и да започваме пак отначало. Защото вече 2 месеца и половина се пропиляха. Явно в ЦСКА са преценили, че този треньор става. И наистина им пожелавам да е така. Лошото обаче е, че аз не виждам игра от отбора. Защото без игра можеш да спечелиш един мач. Можеш дори да излъжеш още един или два съперника. Но после се проваляш. Има ли обаче игра, резултатите сами ще дойдат. И това е правилният път. Но съм съгласен, че не трябва да има генерални промени след първия мач".

Евандро: Искам да вкарам гол или два на Левски, за да празнувам пред агитката на ЦСКА

Евандро: Искам да вкарам гол или два на Левски, за да празнувам пред агитката на ЦСКА

"Влизаме пределно мобилизирани"