Популярният спортен журналист и политически анализатор Георги Атанасов коментира пред ТОПСПОРТ подкаста на Сектор "Г" и недоволството на част от феновете на ЦСКА към ръководството на клуба. 

"Вече ми омръзна да се връщам към тази банална тема, но няма как да подмина поредното изпълнение на част от така наречените "ултраси". Няма как инфлуенсърите да говорят от името на "червената" общност. Чухме новата доза претенции и нравоучения, както и заканите срещу собствениците на ЦСКА - фамилия Ганчеви. 

Ще обобщя най-важното. Мнозинството от мислещи привърженици на ЦСКА си дава сметка какво направи Гриша Ганчев за клуба. А с такива изпълнения "радикалите" от Сектор "Г", тези анонимни хора от подкаста, ще ги нарека така - "клавиатурни анонимници", обслужват душманите на ЦСКА - от Делиормана, от "Герена" и от Втория синод. И радват анти "червените" медии, които се наслаждават и правят ехидни коментари. Тази поредна атака налива вода в мелницата на враговете на клуба, на гробокопачите на ЦСКА. 

Пак ли трябва да припомням как Ганчев спаси клуба от изчезване, направи го отново силен в Европа и конкурент за титлата в предрешеното ни първенство?! Фактите са ясни - спечелени национални купи, групи в евротурнирите, победи над големи отбори като Рома, Базел, Пилзен и Осиек. ЦСКА има отлична база в Панчарево, пак благодарение на него. Клубът е професионална структура, без финансовите и лицензионни проблеми, които не спираше да има преди Гриша Ганчев да го поеме. 

Той откупи емблемата и активите, а с този морален акт сложи точка на темата за приемственост. Той пое и делата от бивши футболисти, които са факт заради стари собственици. Направи всичко това, а сега се работи усилено по новия стадион. След 8 години, пак има празни тикви, които явно не осъзнават изброеното по-горе и искат той да напусне ЦСКА. 

Предателството на тези хора е позор! Поведението им е позорно! А глупостта им е престъпление! Как не си дават сметка, че настъпват едно и също гребло, което може да ги удари отново в главите?! ЦСКА не може да съществува без Ганчев. Всички са на война срещу този клуб - държава, политици, БФС и медии. За 31-кратните шампиони няма да има "данъчна ваканция", каквато виждаме за отбора от "Герена", няма да има аванти от БФС, от комисиите там, нито медиен комфорт, реверанси от кредитори или съдийска хуманитарна помощ. 

Само пълен глупак може да игнорира всичко това и да твърди как за ЦСКА "пари винаги ще се намерят". Не, няма да се намерят! 

Нима феновете бързо забравиха как преди 8 и повече години се събуждаха от сън с ужас, че ги чака пореден ден на обърнати джобове, дела срещу ЦСКА, лицензионни проблеми и какво ли още не?! Това ли искат отново "инфлуенсърите"? Тази съдба ли желаят за клуба, на който уж се обясняват в любов?!".