Халфът на ЦСКА Федерико Варела призна, че чувства добре в клуба и се надява съвсем скоро да влезе в игрови ритъм. Аржентинецът говори пред "Дарик" за изминалите мачове с Левски и Рома, както и за феновете на "червените".

"Чувствам се много добре. Играх в последните три мача, сега и в този с Левски се почувствах още по-добре. В тези три мача дадох две асистенции и създадох доста положения. Надявам се в най-скоро време да вляза в моя игрови ритъм. С всеки мач ми се подобрява кондицията.

Падна ми се да гледам отвън битката ни за класиране в Европа, но самият отбор даде всичко от себе си, за да можем да се класираме в Лигата на конференциите. Бориха се достатъчно, това че в последната минута вкарахме да се класираме, ни накара да се чувстваме много добре.

Плюсът на Стойчо Младенов е, че говори португалски, което е добре за мен, защото мога да се разбирам по-лесно с него. Откакто е дошъл ми каза, че много ще разчита на мен, че съм важен за отбора. Аз се опитвам да оправдая доверието, което получавам.

Започнахме добре срещу Рома, но те са страхотен отбор с добри играчи и голям треньор. Така се разви мачът, че не можахме да направим нищо. Имахме няколко индивидуални грешки, за които бяхме наказани, но станалото - станало. Сега ще се борим да продължим с победи.

Имаме шансове да се класираме за следващата фаза. Имаме хубав колектив в отбора. Надявам се да се класираме напред.

Винаги съм казвал, че феновете на ЦСКА са невероятни. Винаги са се държали добре с мен, това е много важно за мен. За нас те са голям плюс. Реакцията им, когато се появих в игра срещу Левски, ми дава повече сила и мотивация да покажа на какво съм способен", каза Варела.

Неизвестен латвийски съдия ще ръководи мача ЦСКА - Бодьо/Глимт

Неизвестен латвийски съдия ще ръководи мача ЦСКА - Бодьо/Глимт

Срещата ще бъде първа в кариерата на Ануфриевс в групова фаза на европейски клубен турнир