Наставникът на ЦСКА - Нестор ел Маестро говори пред българските медии преди утрешния мач-реванш на "армейците" срещу ФК Рига от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

Специалистът очаква агресивна игра от страна на съперника, но е оптимист за "червеното" продължаване напред в турнира. Той потвърди, че Кирил Десподов е напълно готов за игра и вероятно ще започне като титуляр утре.

Виктор Скрипник: Пасивът ни не е невъзможен за наваксване

Треньорът на Рига: Пасивът ни не е невъзможен за наваксване

"Това ще бъде дебют за мен на този стадион"

"Няма да бъде лесно. Рига играха агресивно и в първия мач, утре очаквам подобна игра от тях. Нормално е да съперникът да действа агресивно. Агресията е важна във футбола, но не е всичко. Рига са опасни при статични положения и трябва да внимаваме".

"Не очаквайте да ви кажа кой ще играе и каква ще бъде тактиката ни. Ще пусна най-добрите 11 в момента. Кирил е напълно готов, а дали ще играе - ще видите утре. Ако вкараме първи гол, за Рига ще бъде много трудно да навакса. Имаме добри шансове да продължим напред. Все още не знам докъде може да стигнем в Лига Европа. Ако отстраним Рига, ни чака Адмира, отбор, който познавам много добре. Те са млади и неопитни, но понякога това е предимство", каза още Ел Маестро.

"Бодуров е логичният избор за капитан на ЦСКА. Той е естественият лидер на отбора, има голям опит и за мен беше логично той да бъде капитан".

Гриша Ганчев е плътно до ЦСКА, гледа тренировката на отбора

Гриша Ганчев е плътно до ЦСКА, гледа тренировката на отбора

Босът на "червените" е в Рига