Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро коментира загубата с 0:3 от Лудогорец."

"Много сме далеч от това, което искаме. Има едно или две индивидуални представяния, от които съм доволен, но нищо повече".

"Мисля, че мачът преди два месеца е отправна точка, важна теза. Не спечелихме миналия сезон при три опита. Но сте прави, че днес разликата е по-голяма, отколкото преди два месеца. Нещо се е случило между края на миналия сезон и началото на този. Това е въпрос на дълбок вътрешен анализ, няма прост отговор. Имам отговори, но не искам да ги споделя".

"Лесно е да се критикува. Не мисля, че мотивацията е проблем или характерът. Разбира се, трудно е, когато допуснеш три гола срещу топ отбор. Трудно е и когато не вкараш първия си шанс. Трудно е и когато допуснеш голове от ситуации, които даже не са шансове. Настроението е много ниско".

Лудогорец - ЦСКА 3:0 в efbet Лига

Лудогорец разгроми ЦСКА в Разград

Шампионите загряха за реванша срещу Астана

"Не е моят стил да съм пасивен край тъчлинията. Да скачаш нагоре-надолу не е начинът да решиш дълбоките и сериозни проблеми, които имаме. Преди да реагираш, трябва да направиш калкулирани решения. Мисля, когато стоя по този начин. Разсъждавам. Дори след 0:3. Мисля какво да направя утре, следващата седмица, следващата събота".

"Не питайте мен за евентуални нови попълнения. Феновете са най-добрите, те са страхотни. Феновете винаги са страхотни, за съжаление ние трябва да печелим точки. Ако феновете играеха за точките, щяха да са шампиони всяка година. От моя гледна точка трябва да работим сега в автобуса и през цялата следваща седмица. Утре е 15-ият ми ден тук и трябва да призная, че не показваме подобрение. Не дойдох във фантастична машина. Давам най-доброто от себе си и се надявам, че показвам качества, но имаме сериозни проблеми".