Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро даде почивен следобед на своите футболисти в Австрия. "Армейците" се забавляват. Сърбинът с британски паспорт е накарал новите попълнения да пеят песни, става ясно от съобщението в сайта на ЦСКА.

"След мача с УФА, "червените" проведоха много тежка сутрешна тренировка, след което треньорът реши да разведри обстановка и заведе играчите на тиймбилдинг високо в планината.

Ел Маестро вдигна градуса на настроението на своите изморени състезатели, като даде задача на новите попълнения в тима да изпеят по една песен. Жребият отреди първи пред своите съотборници да се изправи вратарят Данте Стипица. Изненадващо за всички, Стипица се оказа изключителен артист и въпреки липсата на гласови възможности обра бурните овациите на своите колеги. След него пред отбора пяха и Стивън Перейра, Жоржиньо, Борис Секулич, рожденикът Жанио Бикел и завърналите се в тима Ангел Лясков и Тонислав Йорданов.

Изключително приятната и емоционална вечер завърши с отборно изпълнение на любимата песен на всички армейци "Още от дете", казват от клуба.

ЦСКА се насочи към национала Андрей Гълъбинов!

ЦСКА се насочи към национала Андрей Гълъбинов!

"Червените" имат сериозен интерес към нападателя