Едвин Джеси даде мнението си за успеха над Ботев (Враца) с 2:1, а също така коментира и предстоящия сблъсък с Левски, който е тази неделя, от 13,00 часа на стадион "Васил Левски".

"Контролирахме мача. През първите 80 минути бе така, но в последните 10 се дръпнахме назад, това отвори шансове за съперника. След първия гол трябваше да убием интригата. Вкарахме втори гол, но мисля, че трябваше да реализираме още и да решим всичко по-рано. Често им давахме владението на топката. Ние още сме в процес на изграждане", заяви Джеси.

"По-добре е да спечелиш преди мача с Левски, отколкото да завършиш наравно или да загубиш. Надявам се, че това ще ни даде увереност. Искрено се надявам, че ще изглеждаме по същия начин и срещу Левски. Чух много за Любо Пенев преди дори да дойда тук. Той е много директен с нас. Той ми каза, че иска това и това и това от мен. Каза го на всеки. Мисля, че тимът се нуждаеше от това. Ситуацията е такава и така трябва да бъде. Футболът е странен спорт. Знаехме, че Лудогорец не играха добре. Не знаехме, че днес не са спечелили. Ако бяхме победили Черно море, щяхме да сме в по-добра позиция спрямо Лудогорец сега. Вярвам в Господ и знам, че това е било за добро. Надявам се те (бел. ред. Лудогорец) да изпуснат още точки, а ние ще ги настигнем", добави футболистът на "червените".

ЦСКА победи Ботев (Враца) с 2:1

ЦСКА се измъчи и с Ботев (Враца)! Играчите на Любо Пенев треперят при 2:1 на "Армията"!

Съдията Станислав Ставров не посмя да отсъди дузпа за гостите в началото на мача