Ръководството на ЦСКА е изправено пред сериозна дилема относно бъдещето на Бисмарк Чарлс. Канцлера, както го наричат привържениците на "червените", трябва да се върне на стадион "Българска армия", след като преотстъпването му в Пирин приключи.

За капак през есента той си стоя почти през цялото време в София, защото отново бе преследван от травми и в крайна сметка се стигна до решението да се прибере и да бъде лекуван от "червените".

Не е ясно дали от Пирин ще направят повторен опит да се възползват от неговите услуги. Според запознати със ситуацията там нещата са по-скоро - не. А със сигурност Чарлс няма да влезе в сметките на Нестор Ел Маестро за пролетта. На "Армията" обаче трябва да вземат крайно решение за него, защото той е сред играчите, чийто договори изтичат през лятото.

Привържениците на ЦСКА все още не са забравили попадението му, което донесе успеха на тима на финала за Sesame Купа на България срещу Арда през 2021 година, но той не може да разчита само на това. Една от основните причини той все още да е в клуба е скромната заплата, която взима в сравнение с останалите чужденци, но за сметка на това разходите за леченията му са в пъти в повече в сравнение с останалите.

Бисмарк провежда възстановителни процедури на Панчарево

Бисмарк провежда възстановителни процедури на Панчарево

Контузиите не спират да го преследват