Тази вечер в 20:00 часа ЦСКА се изправя срещу ирландския Сейнт Патрикс Атлетик на Националния стадион "Васил Левски" в първи двубой от третия квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите. Крайният победител от двата мача ще се класира за плейофите за влизане в групите, където ще срещне победителя от сблъсъка между датския Брьондби и швейцарския Базел. УЕФА назначи за делегат на срещата Куаниш Канапянов от Казахстан. Тази сутрин на техническата конференция преди мача той заяви, че е впечатлен от организацията на домакините и че всички изисквания на европейската футболна централа са спазени стриктно.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип с червени фланелки, бели гащета и червени чорапи, а футболистите на Сейнт Патрик ще бъдат в бяло-синя екипировка. Вратарят на ЦСКА ще бъде със зелен спортен екип, а стражът на противника - с черно облекло.

Четиримата съдии на евромача са от Австрия - Мануел Шутенгрубер (главен), Роланд Брандер (първи асистент), Андреас Ротман (втори асистент), Щефан Ебнер (четвърти), а Гилфи Тор Орасон от Исландия ще изпълнява функциите на съдийски наблюдател.

На касите, както и онлайн в мрежата на УРБО все още се продават билети за двубоя на цена от 20 лева за сектор "А" и 12 лева за секторите "В" и "Г".

В 16:00 часа на стадион "Българска армия" ще се проведе поредният "Армейски следобед", където специален гост ще бъде супер звездата на българския и световен футбол Христо Стоичков.