Временният треньор на ЦСКА - Даниел Моралес, говори при прибирането на отбора от Швейцария. Снощи "червените" допуснаха тежко поражение с 0:3 от Йънг Бойс в мач от груповата фаза на Лига Европа.

"Доста неприятно беше това, което се получи. По време на полета успях да гледам поне малко от мача. Мисля си, че трябваше да изиграем някои ситуации по-спокойно. Получиха се неща, които за първи път виждам. За съжаление, тези неща се случват. Този отбор има качества и характер. Има и следващи мачове. Мисля, че мач с мач не си прилича. Влязохме много лошо в мача. Вкараха ни гол още в първата минута и стана много трудно. Не успяхме да контролираме нещата. Чак през второто полувреме някои неща се подобриха", започна бразилецът.

ЦСКА е единственият отбор без гол в групите на Лига Европа

ЦСКА е единственият отбор без гол в групите на Лига Европа

Лудогорец все още няма спечелена точка

"Когато мачът свърши, гледаш реално нещата. Треньорите имаме няколко секунди и минути, в които трябва да взимаме решения. Аз съм далеч от това ниво да взимам правилни решения за секунди".

"Не искам да се оправдавам с изкуствената трева. Не ни вкараха головете заради изкуствената настилка. Теренът беше по-твърд и топката вървеше по-бързо. Мисля, че ще си вземем поука и ще има корекции. Всеки треньор се опитва да направи различни неща. До реванша с Йънг Бойс има време да подобрим играта си. Сега ни предстоят мачове от Първа лига. Нямаме време, нямаме почивка. Има умора и контузени. Програмата е такава и трябва да я следваме. Надявам се, че всичко ще бъде наред".

Капитанът на ЦСКА Валентин Антов е бил най-слабият в мача с Йънг Бойс

Капитанът на ЦСКА Валентин Антов е бил най-слабият в мача с Йънг Бойс

Такава е оценката на авторитетната медия Blick

"Разбира се, че има позитивни неща. Създадохме няколко добри ситуации в мача. Състезателите могат и трябва да си вярват", завърши треньорът.