Преди 10 години привържениците на ЦСКА в община Елин Пелин и община Горна Малина започват своята организирана подкрепа към любимия отбор под знамената на фенклуб "Червени шопи". За изминалото десетилетие фенклубът се утвърди като марка в редиците на могъщия Сектор "Г"! Събрани от страстта към хегемона в българския футбол, "Червени шопи" споделят хиляди вълнуващи моменти в жизнения си път - гостувания, евро вечери, благотворителни инициативи, отбор по мини футбол и още куп поводи, породени от създадените приятелства. С вяра, че тази любов трябва да бъде предавана от поколение на поколение и да учат децата на "армейските" ценности, за всички членове на "Червени шопи" тези 10 години значат много. С много труд, постоянство и любов, те са категорични, че ще се стараят това да продължи и занапред.

Снимка 549527

Източник: Фейсбук

За да отбележи така важния юбилей, ръководството на фенклуба организира събития за всички "червени" фенове - автошествие в пределите на общината и футболен турнир, който ще се проведе на 31.10.21 година, в който ще участват фенклубове на ЦСКА от цяла България.

Фенклубът кани всички "армейци" на 08.10.21 година от 18:00 часа на паркинга пред храм "Св. Николай Чудотворец" в гр.Елин Пелин. Ще бъде направено автошествие из община Елин Пелин, което ще завърши с грандиозна хореография на градския стадион, която подобава за такъв голям празник.

"Единственото условие е да имаш "червено" сърце, дори и да не си идвал с тях на мач досега! В шествието може да се включите с всякакви МПС-та! И на 31.10.21 година от 09:00 часа на градския стадион в гр. Елин Пелин, за да станете част от истински футболен празник с марка ЦСКА. Емоцията е гарантирана! За да пребъде ЦСКА!", казват от "Червени шопи". 

ЦСКА сега - и качество, и количество

ЦСКА сега - и качество, и количество

"Армейците" разполагат с отличен отбор