Повечето от чуждестранните футболисти на ЦСКА не пътуваха със съотборниците си за София във вторник вечер. Както е известно, след края на лагера в Белек "армейците" летяха до Пловдив със съвместен чартър с Хебър и Берое, а след това клубният автобус ги закара в столицата.

Част от възпитаниците на Саша Илич обаче изобщо не са се качили в самолета за България, а от Анталия директно са се прибрали в своите родини. Те ще използват няколкото почивни дни след втория етап от зимната подготовка на ЦСКА, за да се видят с близките си, преди да се върнат у нас за старта на пролетния полусезон и тежките битки в борбата за шампионската титла. Сред играчите, които в момента са в чужбина, са нидерландците Юрген Матей, Мено Кох и Брадли де Нойер, както и френскоговорящите Дюкенс Назон, Амос Юга и Тибо Вион.

"Червените" подновяват тренировки утре, а за неделя е планирана последната контрола на тима преди старта на шампионата. ЦСКА трябва да срещне Пирин, като все още не е ясно къде ще се проведе спарингът. Това ще бъде определено спрямо атмосферните условия.

ЦСКА близо до още едно ново попълнение

ЦСКА близо до още едно ново попълнение

"Червените" са в напреднали преговори с чуждестранен футболист