Наставникът на ЦСКА- Стамен Белчев изрази радост от победата с 2:1 срещу Локомотив (Пд), но призна, че има още какво да се желае от "червените".

"Накрая имахме шанс. Двубоят беше равностоен, доволен съм трите точки, но от играта има още много какво да се желае. Не може да изглеждаме по този начин. Трябва да изглеждаме по друг начин, трябва да подобрим контрола на топката, скоростта в атака. Бяхме подготвени за пресата им, но не правихме това, което трябваше да правим, за да излезем от пресата.

На моменти се справяхме добре, но на моменти имаме претенции към всичко, което правим. Трябваше да имаме по-добър контрол на топката, да сме по-компактни, да бъде по-уверени. Радостен съм, че накрая успяхме да вкараме втори гол. Това, което се случва с коронавируса е неприятно. Имахме информация, че при тях има болни, но не интересуваше, готвихме се за мача. Сега трябва да възстановим футболистите, имаме три дни, има умора, защото играят едни и същи. Берое играе на много добро ниво, има страхотен отбор", каза Стамен Белчев.

ЦСКА спечели гостуването си на Локо (Пд) с 2:1 в Първа лига

ЦСКА е на точка от Лига Европа след драматичен обрат срещу Локо (Пд), Али Соу си отмъсти на "смърфовете"

Селекцията на Стамен Белчев триумфира с 2:1 на "Лаута"