Легендата на българския футбол Красимир Балъков разкри, че е голям фен на ЦСКА още от дете! Заради това не е имало вариант да играе за Левски по време на кариерата си в България.

"Аз съм цесекар, откакто се помня. Душата ми е винаги е била "червена". От Барса имаше реална оферта, когато играех в Спортинг (Лисабон). Борбата беше между мен и Хаджи. Ние бяхме идентични футболисти с румънската легенда. Всичко беше на везните до последния момент. Накрая шефовете на Барселона избраха Хаджи, най-вече заради трансферната сума. Просто от Спортинг поискаха повече пари за мен и така се размина вероятността със Стоичков да бъдем съотборници на "Камп Ноу".

Красимир Балъков ще е голямата звезда в "Нощта на легендите"

Красимир Балъков ще е голямата звезда в "Нощта на легендите"

Събитието ще е в Горна Оряховица

Истината е, че ако бях останал в Черноморец като треньор и имахме финансовата подкрепа на Събев, която беше в началото, в момента щяхме да бъдем повече от това, което е Лудогорец. Проектът стартира в края на 2008-а година и бе уникален и невиждан за България. Разполагахме и с втори отбор - Поморие, където треньор беше Петър Хубчев. Там играеха млади и изключително перспективни футболисти, които през 2010-а година достигнаха до финала за Купата на България и за малко да го спечелят срещу Берое. Те бяха в нашата концепция. Те трябваше да влязат после в първия отбор. Ние мислехме мащабно и далновидно. Но впоследствие нещата не се развиха, не по наша вина. А днес Черноморец щеше да е това, което е Лудогорец на Домусчиев и това, което Гриша Ганчев прави и ще направи в ЦСКА", каза Балъков пред агенция БЛИЦ.