Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов отново говори по актуалната тема за "червените" редици, свързана с Николай Бодуров. Според него капитанът на "армейците" да бъде за пример, а не "най-големият калпазанин". Паро посъветва играча да се извини за поведението си на ръководството. Ето какво още каза той пред Канал 3:

Аспарух Никодимов: ЦСКА заслужава да има по-добър стадион

Паро: ЦСКА заслужава да има по-добър стадион

"Трябва да се вземат крути мерки, за да може футболистите, които идват в ЦСКА, да знаят къде се намират"

"В този момент има две страни. Да седнат като мъже и да се разберат за какво става въпрос. Бодуров да си седне на задника. Той не по-голям нито от ръководството, нито от клуба. Той е един наемен работник, трябва да го разберат. Те си мислят, че без тях не може. Може без всеки! Щом може без Жеков, Якимов, Цанев, Пенев и т.н, може и без Бодуров! Трябва да са наясно с това нещо, да си вземат бележка и да се извинят, ако трябва на някои хора. Когато си сбъркал е мъжко да се извиниш. Няма нищо срамно в това. Трябва да е за пример. Той е капитан на отбора, не може да бъде най-големият калпазанин там, да обижда другите и да ги подтиска. Капитанът е за това - да ръководи отбора, да помага в трудни моменти и да ги обединява. Това е капитанът, това са моите разбирания".

"Това е в негов ущърб. Хайде, да играем с Малта, можеш да "издрапаш", но ти играеш срещу един от най-добрите отбори в Европа и един от най-добрите футболисти, като Хари Кейн, който е доказан голмайстор. Видя се какво стана. Това е главно в негов ущърб, и в ущърб на България", добави Паро по темата "Бодуров".

Стоян Йорданов: ЦСКА трябва да стигне нивото си от миналото

Стоян Йорданов: ЦСКА трябва да стигне нивото си от миналото

"От 2009 година го караме само на препоръки. Спечелихме две купи, но това е малко за марката ЦСКА"

Паро коментира и разочароващите резултати на националния отбор в последните мачове.

"Ние вече сме футболно джудже. За да опреш до 33-34-годишни момчета, вратарят ни е на 37 години, говори много на какво ниво се намира нашият футбол. Не зависи само от Красимир Балъков. Там са преплетени много неща около този национален отбор и не се знае кой какви интереси защитава. Има клубни интереси и те се съобразяват с този или онзи президент, или с нещо друго, което ние, балъците, не го знаем. Ако Балъков иска да е добър треньор, трябва да си води собствена политика, той да решава кой да играе и кой не, и да не допуска никого. Може би затова си отидоха Ицо и Любо от националния отбор, защото работиха по този начин. Но друг начин да излезем от тинята няма! Няма!", каза още Никодимов.

За 3:5 от Англия трябват воля и характер, за 0:4 не са необходими...

За 3:5 от Англия трябват воля и характер, за 0:4 не са необходими...

Косово показа как и в загубата можеш да изглеждаш като победител