Аспарух Никодимов, старши-треньорът, извел ЦСКА до полуфинал за КЕШ през 1982 година коментара пред "Тема спорт" поредната грешна стъпка на столичния тим в шампионата на България. Той говори не толкова за мача с Арда, колкото общо за ситуацията в клуба.

Арда и ЦСКА завършиха 0:0 в мач от шампионата

Безидейни Арда и ЦСКА не се победиха в скучен мач на "Лаута"

Селекцията на Милош Крушчич остава на 11 точки зад лидера Лудогорец

 

"Нямаме добър отбор, това го виждаме всички. Лудогорец играят за нас, а не против нас, а ние не можем да спечелим и да се възползваме. Време е да отпишем всякакви титли и всичко.

Нужно е да се направи един добър разчет на това какво сме направили и какво е необходимо да се свърши. Да се започне отначало. Трябва да се изрежат гнилите неща от ЦСКА. И не говоря само за играта... Да се направи една цялостна оценка.

Шефовете дават парите, а тези надолу? Всичко трябва да бъде прецизно. Да се съберат всички, да направят един разбор и да се разберат какво ще правят, как мислят да я карат... Ще се прави ли отбор за титла, или за второ-трето място.

Иначе да коментираме кой как е играл е безсмислено. Това няма да помогне. А и трябва да се повтаряме вече.

Необходимо е да се стартира процес, който да изведе ЦСКА на по-високо ниво. Защото в момента има отстъпление. Време е да се бие камбаната и да се задрънка яко звънецът", сподели Никодимов.

"Слушах интервютата на треньорите след мача, направи ми впечатление, че и двамата ми звучаха доволни. За Стамен Белчев разбирам. Но не ми е ясно този на ЦСКА от какво по-точно е доволен?!", каза още легендарният наставник.