Стадион "Българска армия" отговаря на всички изисквания, за да приеме тази вечер в 20:00 часа реванша от втория квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите между ЦСКА и ФК Македония Гьорче Петров. Делегатът на срещата - Душко Грабовац  от Хърватия, инспектира за последно "Армията" и обяви това на виртуалната техническа конференция преди важния сблъсък. 

"ЦСКА ще играе в титулярния си екип, а футболистите на Македония ГП ще бъдат в жълто-черна екипировка. Нашият вратар ще бъде със ярко зелено облекло, а стражът на противника ни - с лилаво.

Четиримата съдии на евромача са от Румъния - Марсел Бирсан (главен), Раду Гингуляк  (първи асистент), Мирча Григориу (втори асистент), Юлиан Дима (четвърти), а Ханес Каасик от Естония ще изпълнява функциите на  съдийски наблюдател.

За срещата все още има билети в продажба. 

Цените им са както следва:

- Сектор А - 15 лева

- Сектор В - 12 лева

- ВИП ложа - 130 лева

Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно.

ВЗЕМИ СВОЯ  БИЛЕТ ЗА МАЧА ЦСКА - МАКЕДОНИЯ ГП ОТТУК.

Припомняме Ви, че преди двубоя ръководството отново е организирало "Армейски следобед", който започва в 17:00 часа на стадиона - с DJ Cass. В 17:15 ще има игра за точност. За 17:30 часа е предвиден тур в музея на ЦСКА, а в 18:00 часа състезание за скорост и турнир по джага. В 18:15 следва семеен футбол.

В 19:30 часа специален гост в детския кът на стадиона, който е изграден между секторите "А" и "Г" ще бъде легендарният Димитър Бербатов.

ОЧАКВАМЕ ВИ!", пише в сайта на ЦСКА.

САМО ЦСКА!