ЦСКА претърпя истински ужас в Румъния и беше разгромен от Сепси с 0:4. Пълна катастрофа на терена! Големите виновници са футболистите, които час по-скоро трябва да се осъзнаят и да разберат за кой клуб играят. Ако наистина им пука, както твърдят. Ако наистина са "армейци". 

Феновете са бесни и сега се търсят виновници. В ЦСКА не е време за нова война, а заедно да се излезе от тази тежка ситуация, защото сезонът е в началото си, а основната цел трябва да е титлата на България. ЦСКА е отборът с традиции в Европа и всяка загуба там се приема тежко. Пък какво остава, когато тя е толкова голяма като голово изражение. 

Сега пак се скача на ръководство и треньор. Повторният дебют на Нестор Ел Маестро е ужасен, но трябва да се даде малко време. Не е гаранция, че и да беше останал Саша Илич, резултатът в Румъния нямаше да бъде същият. Макар че ЦСКА беше в борбата за титлата до последния кръг през миналия сезон, игра нямаше. Треньорската смяна беше належаща. 

Необяснимо е как със запазен отбор и класни нови попълнения, за които се платиха много пари, ЦСКА играе по този начин. Всеки отбор изпада в игрова криза, от която трябва да се излезе бързо. При "червените" е време за мъже, за много работа и сериозно отношение. Драмите са факт, но те няма да помогнат. И пак се започна с призивите Гриша Ганчев да си ходи. Ако си тръгнат той и партньорите му, след като се дават такива пари за селекция и се работи по изграждането на нов стадион, какво ще последва за ЦСКА? Със сигурност нищо добро! 

Колелото пак се завъртя, пак старата песен на нов глас. Когато се постигаха успехи в Европа, когато се отстраняваха Базел и Пилзен, когато се играеше в групи и се биеше Рома, герои бяха футболистите, нито дума за ръководството. Когато има провали, само шефовете са виновни. Виновни са, че си дават парите... 

"Армейци" ли сте, осъзнайте се! Най-вече тези на терена. И някои от публиката, които сега пак са тръгнали "на нож". "Нож", който може да доведе до истински Апокалипсис...