Един от футболистите на ЦСКА, които дойдоха на "Армията" по изричното желание на Саша Илич - Лазар Туфегджич - е станал обект на интерес от арабски клубове.

Всъщност офанзивният играч е бил желан от два отбора от Близкия изток още преди да парафира с "червените", но предпочел да продължи кариерата си в ЦСКА, за да бъде близо до родината си, а и защото е много по-лесна аклиматизацията у нас заради близкия език и култура.

Туфегджич остави добри впечатления с представянето през есента с червения екип. Той бе купен от Спартак Суботица за 300 000 евро, според "Transfermarkt", като записа 23 мача във всички турнири, в които реализира 2 гола и даде 7 асистенции. Туфегджич пропусна някои от последните срещи на "армейците" заради травма, която получи при успеха с 1:0 на "Лаута".

25-годишният Туфегджич, който дори е играл два мача за националния тим на Сърбия, би взимал доста по-добри пари в Близкия изток, но едва ли точно сега би напуснал "Българска армия", имайки предвид това, че ЦСКА е лидер в класирането, води с една точка пред Лудогорец, и през пролетта има съвсем реални шансове за титлата, пише "Мач Телеграф".

Уточняват се последни детайли по новия договор на Амос Юга

Уточняват се последни детайли по новия договор на Амос Юга

Споразумението ще бъде факт до дни