Антон Недялков коментира пред cska.bg загубата от Лудогорец с 0:2. Той подкрепи позицията на ръководството, според която неговият отбор е отстъпил пред съперника заради съдията.

"Според мен никъде не сме сбъркали. Играхме със сърце, дадохме всичко от себе си, но съдията прецени, че другият отбор трябва да победи. Не мисля, че сме допуснали гол. За мен първият гол е от засада.

Стамен Белчев: За пореден път бяхме ощетени от съдиите

Стамен Белчев: За пореден път бяхме ощетени от съдиите

"Доволен съм от футболистите си"

Ние сме се подредили правилно и просто късмет... Изпуснатите положения вече не са до късмет. Пак се повтаряме - липса на концентрация или на самочувствие.

Това е нещо невероятно - да имаш такава публика, и да не можеш да ги зарадваш. Това е нещо унизително за нас, защото те са дошли да ни подкрепят и ние не можахме да ги зарадваме, съжалявам за което.

Шоуто се получи: Лудогорец с класа над ЦСКА и чиста победа, дикторът на "Армията" стана футболен съдия!

Шоуто се получи: Лудогорец с класа над ЦСКА и чиста победа, дикторът на "Армията" стана футболен съдия!

Феновете с хореография като за финал на Мондиал

Трябваше да излезем още по-агресивни, отколкото излязохме. Трябваше да дадем максимума над максимума от себе си. Съдията? Направо си им водеше играта. Не може всяко докосване да падат. Няма как да стане това. Това е контактен спорт. Ние трябва да се владеем. Ако прекрачим тая граница, ще изкараме някой червен картон.

Дали можем да се вдигнем? Разбира се, това е ЦСКА. Винаги се вдигаме и винаги ще печелим", заяви Недялков пред клубната телевизия.