Звездата на ЦСКА - Али Соу, получи наградата за футболист на месец ноември. Гамбиецът нямаше конкуренция, след като изигра силни мачове за "армейците" както в Европа, така и в родния шампионат.

Голмайсторът коментира пред журналистите предстоящото дерби с Левски и вероятността да смени клубната си принадлежност по време на зимния трансферен прозорец.

Пламен Гетов: ЦСКА винаги е бил силен в Европа, проблемите в Левски са заради безпаричието

Пламен Гетов: ЦСКА винаги е бил силен в Европа, проблемите в Левски са заради безпаричието

"Очаквам истинско дерби, ще липсва публиката"

Ето какво каза той:

"Щастлив съм от тази награда. Тя означава много за мен. Нямаше да мога да го постигна без помощта на съотборниците си. Не мога да кажа дали мачът с Левски ще бъде последен за мен. Ще видя какво предстои, но съм щастлив тук. Не мога да кажа, че ще си тръгна. Не съм взел подобно решение. Искам да се концентрирам за мача и тогава ще видя какво ще се случи в бъдеще.

Снимка 509764

Източник: LAP.bg

Мисля, че е добре, че се върнах. В началото бе трудно, но всички в клуба ми помогнаха. Сега се чувствам много, много добре. Мотивацията ми се вдигна, това бе важно за мен. Опитвам се да давам най-доброто от себе си. Мисля, че всеки ден дава нова възможност за развитие и е крачка напред. Аз съм готов да направя следващата крачка.

Отборът се справя много добре под ръководството на Акрапович. Ние знаехме, че той е добър треньор преди да дойде. Смятам, че той си върши работата добре и резултатите го показват. Треньорът е много важен, ние се справяме добре. Щастливи сме, че той е тук, ролята му е много важна.

Снимка 509763

Източник: LAP.bg

Очакванията ми за мача с Левски са същите. Мачът е много важен за нас. Трябва да сме концентрирани. Най-важното нещо за нас е победата. Те не са в добра ситуация, но това не е наш проблем. Ако те имат 15 точки, това си е тяхна работа. Нашата задача е да продължим с доброто представяне и да се концентрираме върху нашата игра. Мотивацията винаги е висока, защото това е дерби, което е важно и за феновете. Трябва да излезем и да дадем най-доброто от себе си, за да спечелим мача".

Санкаре пропуска Вечното дерби с възпитателна цел?

Санкаре пропуска Вечното дерби с възпитателна цел?

Остава извън групата за мача с Левски