Александър Томаш също е сред вариантите за нов старши треньор на ЦСКА, съобщава БТА.

Настоящият наставник на "червените" Саша Илич се очаква да бъде освободен след колебливото начало на сезона. От ръководството на клуба не са доволни от представянето на отбора и най-вече от загубата с 0:2 от румънския Сепси във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите в четвъртък, която до голяма степен намали надеждите за дълга европейска кампания и затова вече търси заместник на Илич, въпреки че раздялата със сръбския спец все още не е обявена официално.

Томаш: Винаги искам повече, но съм доволен и от тази победа

Томаш: Винаги искам повече, но съм доволен и от тази победа

"Днес пропиляхме 3-4 шанса, с които да затворим мача по-рано"

44-годишният Томаш направи впечатление с добрата си работа в Берое и в Локомотив Пловдив, който води в момента, като показа, че може да работи успешно под напрежение на високо ниво както с млади играчи, така и с по-опитни.

Специалистът, който е продукт на школата на ЦСКА и бивш футболист на "червените", на няколко пъти в последните години беше близо до завръщане на "Българска армия" като старши треньор, но в последния момент нещата пропадаха.

Румънецът Еуген Трика и Златомир Загорчич са считани за основни претенденти да поемат "червените", но Томаш също е сред разглежданите опции.