Бившият тренньор на ЦСКА Александър Станков говори за отбора пред колегите от Livesport.bg. Ето какво каза той:

"Почти във всеки мач има съдийски и футболни грешки. Ако говорим чисто технически, можеше да се отсъди поне една от дузпите за ЦСКА срещу Славия. В България повече акцентираме върху тези ситуации. В европейските мачове също се греши.

Следя всичко около ЦСКА, защото няма как да ми е безразлично. Виждам и позитивните, и негативните неща. Доскоро ми беше доста болно и вътрешно не исках да взимам позиция, но в последните два месеца мога да кажа, че отново намерих моя клуб.

Беше ми болно да ме питат от кое ЦСКА съм. Плащането на емблемата и това, че отборът играе на "Армията" и феновете го приемат, може само да ме радва. Надявам се с времето отборът да намери своето място под слънцето. Мисля, че сегашният вариант е най-приемлив с оглед на нещата, които се случиха през годините.

За мен Александър Томов е един от основните виновници, за да се стигне до тези катаклизми. Но има наглостта да каже, че няма никаква вина. Не искам и да коментирам този човек. Той е човек, с когото говориш и те лъже. И в един момент започваш да му вярваш".

Милко Георгиев пред ТОПСПОРТ: Гриша Ганчев ще остане в ЦСКА. Лудогорец не е футболен клуб, нищо чудно Йорданов да ги ощети срещу нас...

Милко Георгиев пред ТОПСПОРТ: Гриша Ганчев ще остане в ЦСКА. Лудогорец не е футболен клуб, нищо чудно Йорданов да ги ощети срещу нас...

"Наблюдаваме извратена циничност от страна на Проекта"