Агентът на Жорди Кайседо - Ернан Банято сподели своята гледна точка за случващото се с нападателя. Той потвърди информациите, че еквадореца в момента е в София и се готви индивидуално докато чака да пристигне багажа му. Освен това мениджърът нападна ръководството на "червените", че не се свързват с него, а само му изпращат заплашителни съобщения по телефона.

ЦСКА прие офертата на Тигрес за Жорди Кайседо

ЦСКА прие офертата на Тигрес за Жорди Кайседо

Тя е в размер на 4 милиона евро

"Дали някой от клуба ми се обади да ме пита дали знам нещо за Жорди? Отговорът е НЕ! Единственото, което правеха, е да ми пращат заплашителни съобщения по телефона. Всичко с Жорди е наред. Играчът изчаква в София, тъй като загуби багажа си при полета наобратно към Европа. Кайседо кацна вчера вечерта (22.06) в София и е в очакване да продължи подготовката си", сподели Банято пред колегите от"Гонг".

"Смятам, че някакви призраци преследват този клуб. Съвсем скоро ще излезем с официално съобщение по темата. От ЦСКА не са се свързвали с мен да проверят какво става с Жорди. Единствено ни изпращаха правни писма. Това с публикацията им в социалните мрежи и каналите на отбора не е нормално. Те не са се свързали с нас, а изкарват информация за Жорди в днешния ден. Съвсем скоро той ще замине за Австрия, където се готви ЦСКА. Багажът му следва да пристигне утре (24.06) в София", каза още агентът.

ЦСКА намери заместник на Мазику? Играчът, за който преговарят от "Армията" е бивш съотборник на Мбапе

ЦСКА намери заместник на Мазику? Играчът, за който преговарят от "Армията" е бивш съотборник на Мбапе

Ето подробности