Борис Галчев до онзи ден минаваше в графата на пичовете, лично аз му симпатизирах. Беше от рядката порода, дръзнали да кажат на глас какво мислят, без да съгласуват мнението си с Бащицата, в случая г-н Гриша Ганчев. И така, дали заради Кулма, Виана и цялата вълна от чужденци преместила се на „Армията“ през лятото, дали заради по-високите им възнаграждения, факт е, че изброените не са на сърце на халфа от Добринище.

Каза си го в прав текст Борко, пред камерата на BTV – ЗАПЕЧАТАНО, ДОКУМЕНТИРАНО, с думите на капитана. Заради които бе разжалван по-късно, макар че и на малките деца бе ясно, че му мажат ските, казано на широко разпространения във футболните среди жаргон. Начело със Стойчо Стоилов, който е гърмян заек в тази област, но както и да е, темата е друга.

Е, Галчев вече не е пич, ама хич. Отметна се от думите си, изведнъж заобича легионерите на Гришата, а казаното от него характеризира като... "журналистически глупости". Вярно, брани хляба си и той семейство храни. Но нека обясни какво има предвид под това словосъчетание. Въпросите, умни или глупави, са част от ежедневието на журналиста, питаме обаче Галчев защо тогава отговаря, толкова директно и нахакано?

Да си измиваш ръцете с журналистите, не е новост, даже е закономерност, поне у нас – от стари времена те са любимата дъвка за оправдания. Жалко, тамън повярвахме, че в българския футбол са останали мъжкари...

Галчев към журналистите: Приключих с приказките заради вашите глупости

Галчев към журналистите: Приключих с приказките заради вашите глупости

"Стана каквото стана"