ЦСКА записа 2 победи в два мача за първенство при Стойчо Младенов от началото на сезона. "Червените" надделяха с по 1:0 над Пирин (Благоевград) у дома и над Черно море във Варна. И пак тръгнаха коментарите, че занапред ще се нагледаме точно на такива победи, с по 1:0, по "Стойчовски"... Да, през годините ЦСКА често пъти удряше съперниците си именно с този резултат при Екзекутора на Ливърпул. Но не липсват и разгромните победи. ТОПСПОРТ припомня кои са най-изразителните успехи на "армейците" при този треньор.

Интересното е, че именно тази година Младенов записа 2 от трите си такива в европейските турнири. ЦСКА направи обрат срещу Виктория и победи чехите с нужното 3:0, след като преди това беше загубил в Пилзен с 0:2. Преди сблъсъка с Виктория с 4:2 на стадион "Васил Левски" беше повален и хърватският Осиек. Но най-голямата победа на Младенов като треньор на любимия му отбор в Европа си остава тази срещу Динамо в Минск при дебюта му като наставник на ЦСКА - 4:1 през 2002 година.

Трите най-изразителни победи за Купата на България са на "Армията" - 6:0 срещу Рилски спортист от Самоков, 5:0 срещу Чавдар от Етрополе и 6:2 срещу Хасково.

Най-големият успех въобще е за първенство - 7:0 срещу Любимец, отново на стадион "Българска армия". В още 7 срещи ЦСКА на Младенов разби съперника си с поне 5 гола разлика. Паметни са двете гостувания на Черноморец в Бургас, когато "червените" разпиляха "акулите" с 8:2 и 6:0. С по 5:0 бяха победени Добруджа и Пирин (Гоце Делчев) на чужд терен, Вихрен, Марек и Локомотив (София) в Борисовата градина. ЦСКА има десетки победи при Младенов с 4 и 3 гола разлика. Както е известно, 3 пъти Стойчо Младенов удари и Левски с 3:0. След това заяви пред медиите, че вече спокойно могат да му казват Тройчо.

Славия не е никакъв проблем за ЦСКА на Стойчо Младенов

Славия не е никакъв проблем за ЦСКА на Стойчо Младенов

Специалистът има 9 победи срещу "белите"